Boomkwekerij Schokker

Boomkwekerij Schokker

Boomkwekerij Schokkerg

Boomkwekerij Schokker

d

Boomkwekerij Schokker


 

Groenbouw Hoveniers:
Voor Groenbouw Hoveniers te Heerenveen hadden we onlangs een project van frezen en alles weer vlak kilveren. Het opnieuw inzaaien wordt door Groenbouw Hoveniers zelf gedaan.

Hoveniersbedrijf ACR:
Hoveniersbedrijf ACR uit Nieuwehorne huurde ons in voor het frezen en schuiven van een project in Heerenveen. Wij hebben het hier ook ingezaaid. Hier hebben wij geschoven met onze “Boxblade”. Deze is zeer geschikt voor de kleinere tuinen.

Verticuteren:
Om elk jaar weer te kunnen genieten van een fris en groen gazon is verticuteren van groot belang. Het dode materiaal zoals bladeren en gemaaid gras kunnen een viltlaag gaan vormen waarin schimmels zich kunnen gaan nestelen. Door de gevormde viltlaag kan het water slecht weg en kan er geen lucht/licht door heen komen. Hierdoor blijft het gras vochtig en zuur waardoor mosgroei kan onstaan. Om dit te voorkomen moet het gras worden uitgekamt, oftewel VERTICUTEREN. Hierdoor houdt u het gras schoon en gezond.


De beste tijd om te verticuteren is als de vorst “voorbij” is (maart, april, mei). Dit kunnen wij voor u doen tegen een zeer gunstig tarief. Tevens kunnen wij de juiste bemesting voor u verzorgen.

Voor meer informatie gaat u naar contact

Boomkwekerij Schokker